Clothing house

Clothing house

Kläderna får sitt eget hus som enkelt kan flyttas runt och blir hängare för gästernas ytterplagg och förvaring för dina kläder.

Färg

Artikelnummer

8400-0

Lagerstatus

Beställningsvara

Beskrivning

Olika hus och stugor ligger bakom inspirationen till klädställningen Clothing House, som är designad av Ola Giertz.

Att låta kläder synas och vara tillgängliga är kanske den viktigaste funktionen som klädställningar fyller, förutom den rent förvarningsmässiga. Fördelen med klädställningar är också att de är enkla att flytta då de i de flesta fall är tillverkade med tillhörande hjul som gör att du kan rulla iväg klädstället. Om du exempelvis inte vill ha ytterkläder framme, och har en garderob eller annat utrymme där du kan förvara dina kläder, är det mycket enkelt att rulla in detta klädställ för att få en större öppen yta.

Givetvis är också klädställ mycket lämpliga om du vill ge maximalt fokus på kläderna och även hög tillgänglighet då det är enkelt att hitta de plagg som du eller andra hängt upp. En klädställning ger helt enkelt fler valmöjligheter för hur du kan förvara dina kläder.

En nackdel med klädställ är dock att de vanligtvis saknar hylla. Därför kan det vara en god idé att även köpa till en för att vara säker på att dina klädesförvaringsbehov tillfredställs. Se vår kategori med hyllor för att hitta något som passar. Du kan givetvis också titta på en av våra andra klädställ om du söker en kombinationslösning.

Produktinformation

Stålrörskonstruktion i diametern 25 mm.

Finns i både vitt och svart utförande.

Dimensioner (Bredd × Längd × Höjd) 470 × 1040 × 1475 mm.

Klädställningen levereras demonterad.

Kartongens dimensioner är 1370 × 480 × 80 mm (B × L × H).