Frakt
Mindre artiklar levereras till utlämningsställe som ligger inärheten av adressen som du angivit. Större produkter levereras till porten om du bor i lägenhet eller fram till tomtgräns om du bor i hus.

Hämta själv på vårt lager.
Hämta dina produkter själv i vårt lager i Bromma

 

Köpevillkor

 

Alltid 14 dagars ångerrätt!
Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen.

Garanti & Reklamationsrätt
Vi säljer alla produkter med 1 års garanti samt 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Alla garantier gäller i Sverige.

Avhämtning och lagring


Beställda varor måste avhämtas inom 7 dagar efter att vi meddelat att varan kommit. Efter 7 dagar debiteras 50 kr per dag för gods som inte avhämtas såvida inget annat överenskommits mellan kund och Inneboende AB

 

 

 

Bankgirobetalning
Om du väljer BG-betalning så skickas varan när vi mottagt betalningen. Detta gäller för våra lagervaror.

Vårt bankgiro är 5777-9449 skriv ditt namn och ditt ordernummer som referens

 

Handla nu - betala efter leverans! När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor. Observera att vi endast levererar till adressen på din på din orderbekräftelse, d.v.s. den du är folkbokförd på.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.