RONIA BÄDDSOFFA, 140 CM BÄDD
RONIA BÄDDSOFFA, 140 CM BÄDD
RONIA BÄDDSOFFA, 140 CM BÄDD
RONIA BÄDDSOFFA, 140 CM BÄDD
RONIA BÄDDSOFFA, 140 CM BÄDD

RONIA BÄDDSOFFA, 140 CM BÄDD

Futon-bäddsoffa med bäddmått 140x200 eller 120x200 cm. Flera olika bäddmadrasser, pocket spring, kallskum eller latex. Yttermått: B219, h94, d103 cm. Sitthöjd 44 cm. Hög sovkomfort. Dansk design

Bäddsoffa med ekben

Madrass

Madrassövedrag

Ramöverdrag

Artikelnummer

25074

Lagerstatus

Beställningsvara

11 438 kr

inkl. moms

Beskrivning

PÅ BILDERNA HAR SOFFAN MADRASSEN COMFORT SPRING BUTTON. ÖVRIGA MADRASSER HAR INTE DE RUNDADE HÖRNEN SOM DENNA MADRASS HAR.

Soffan finns i 35 tyger, se hela urvalet via denna länk.

Ca 5 veckors leveranstid.

Bädden blir 140x200 cm. När soffan är nerfälld i bäddläget så går det att fälla upp bäddplattformen så att man får ett nackstöd.

I menyerna ovan kan du se vilka kombinationer som är möjliga. Vissa kombinationer är inte valbara, kombinationer i ljusgrått produceras inte. Välj mellan fem olika madrasser.

Madrassalternativ:

-Classic 12 cm tjock, en kallskumsmadrass som ger en bra sittkomfort och passar bra som gästbädd, vi rekommenderar den ej som varje natt bädd, men den är bekväm som soffa och fungerar bra som gästbädd. 

-Pocket spring 12 cm tjock, stående stålspiraler som ger samma följsamhet som en vanlig resårmadrass. Rekommenderas som varje natt bädd. 

-Latex ecologic 12 cm tjock, formgjuten latex med utmärkt följsamhet samt förmåga att transportera bort värme och fukt. Den är svept med oblekt bomull. Madrassen är ett ekologiskt alternativ då den är helt gjord i naturmaterial. Rekommenderas som varje natt bädd. 

-Soft spring  18 cm, en extra tjock madrass som har samma höga komfort som en riktig resårsäng. Med denna madrass får du en riktig säng samt en soffa med riktigt följsam komfort. 

-Comfort spring button 17 cm. En ny bäddmadrass med 600 sängspiraler per kvadratmeter som svepts med kallskum på över och undersida. Den kommer alltid med knappar och går inte att få med avtagbart tyg. Hörnen på madrassen är lite mer rundade än övriga madrasser. 

Madrassöverdrag:

Alla madrasser utom Comfort spring button kan fås utan indragningar. Vi rekommenderar att man har indragningar eftersom det håller överdraget på plats och det riskerar inte att dra sig. Om man är i behov av ett avtagbart överdrag som man kan tvätta så bör man välja avtagbart överdrag.

Ramöverdrag:

Madrassen ligger uppe på en svart stålram (bäddmekanismen). Om man inte har ett ramöverdrag på den så ser man lite av stommen under madrassen samt att man ser mekanismen när man tittar på soffan bakifrån. Det är inte nödvändigt att ha ramöverdrag eftersom stommen syns ganska lite när man ser soffan från sidan och framifrån. Om man vill att den ska se lite mer elegant ut så kan man beställa soffan med enbart sitsöverdrag eller både sitt & ryggöverdrag. Om du är osäker på vad som passar bäst, köp soffan utan ramöverdrag och beställ separat i efterhand, priset är detsamma om du beställer det med soffan eller i efterhand.

Tygutbud:

Soffan finns i ca 35 olika tyger, klicka här för att se tygutbudet. Om du vill få ett litet tygklipp hemskickat på något specifikt tyg, maila tygets tresiffriga kod så postar vi hem det till dig.

Skriv in numret på ditt tygval i meddelanderutan i kassan.

Denna soffa har många valmöjligheter. Ring eller maila oss gärna om något är oklart.